Seorang lagi bekas penyanyi nasyid..haih!


izuuq51

Khairul Idzwan Baharin nama diberi.Kenal? Ok..xkenal.Kumpulan Nasyid Saujana? Kenal.Baik bagus.Malaysia baguzz..Nama tadi tu adalah penyanyi utama kumpulan nasyid Saujana tersebut.Ada yg ingin bukti? Klik sini  (Nasyid Saujana – wikipedia) Lagu apa yg popular? Ok bagus..’Keluarga Bahagia’.

Beliau telahpun menyertai ujibakat One In A Million (OIAM) dan lagu pilihan beliau adalah Falling – Alicia Keys..Tak tahan tu~ lagu laki berlambak je. So jawapan dari judges falling jugak..

Okey la..cakap banyak tak guna.Sila lihat penampilan beliau pada minit ke 6.00 beliau menjaringkan gol.Owh..bukan.Saat beliau di’audition’kan..

Sudah tengok? Sekarang pilih..Faizal Tahir atau Izuul Alicia Keys..awww~

About these ads

24 Komen on “Seorang lagi bekas penyanyi nasyid..haih!”

  1. mira LoLLipop berkata:

    eh, komen nih xde kene mengena ng entry…

    nak tny, cmne nak pront page ek? cm kite tgh bkk website nih kan, pastu kite nak gmbr web yg kite tgh bkk nih? cam the whole mende yg kite nmpk kat skrin lappy nih? phm x soklan nih?

  2. o.r.e.o berkata:

    eh eh..biar betik. mana dpt source cita2 panas..bole jd reporter melodi jugak ko neh heh?haha

  3. myralupilato berkata:

    cayalah abg sham!!!

    hahaha…saya pun da taw da citer psl nyah latest nih..dr cari forum…kt forum ni da berbakul2 makian n spekulasi psl dokter lembut nih…

    dr.izwan dr.izwan..x sangka cenggini jadinye…ingt nasyid time skolah rendah dulu..keluarga bhgie..keluarga bhgie…hahaha~~~

  4. asiela berkata:

    ahahahhaa. dr de ni.

  5. s.h.a.m berkata:

    mira LoLLipop : jawapan pertanyaan anda sudah ditinggalkan di komentar blog anda.

    o.r.e.o : kita menerjah..kita menerjah..ke mana keadilannya..iyeah iyeah iyeah ho~ haha

    myralupilato : tujuan ini bkn kerana saya meminati golongan nyah akan tetapi cuma sekadar peringatan kepada anda untuk tidak menjadi nyah..aww~

  6. baHoW berkata:

    aku minat gile kumpulan saujana dulu.diorg ni b4 jadi kumpulan saujana,penasyid sekolah je, smap kjg, all for ummah…tak sangke leh jadi camni…

    p/s:tak sume hasil sekolah agame bejaya…renung2kanlah…

  7. myralupilato berkata:

    saya juga xmeminati golongan nyah…

    saya xkan jadi nyah kerana sy perempuan tulen…hihihi~

  8. kokon berkata:

    byknye laki dah jd arbob ni..wat de fak..

  9. s.h.a.m berkata:

    arbob tu ape bro? ada mcm spongebob?

  10. aLee berkata:

    keciwa aku… kurang da lg srg jantan sejati kt dunia nih..haih..

  11. Zen berkata:

    Aku dengar suara pun aku dah tau sape. X sangka jadi macam tu.

  12. nadeeya berkata:

    ya Allah..sedihnyer… :(

  13. hanim delaila berkata:

    ” sume leperd,rumah i leperd, kete i leperd..sume org panggill i leperd..kat kedah org panggil i rimau..”

    huahua…klaka arr video nih..
    syabas a.sham!!

  14. s.h.a.m berkata:

    hanim : ni xkelakar pon bley kata kelakar?pelik2..haha

  15. hanim delaila berkata:

    oh..tak klakar ekk..sory2
    cam plik kn…
    anim cube mncari sesuatu yg klaka di samping sesuatu yg menyedihkan kot..hu2

    p/s:merapu lg..

  16. islamicben berkata:

    x sangke plak ada grup SAUJANA yg jd cam2….isk..isk..isk may allah give HIDAYAH to him bck….ameen….

  17. criX berkata:

    betul ke ape aku tgk? wahhhh.. 0.o *speechless*

  18. ana berkata:

    Macam2…tanda2 akhir zaman,macam tulah banyak benda yg tak kita sangka berlaku….sedihnya,penat2 ibu ayah cari duit skolahkan anaknya pandai2 sampai ke luar negara begitu plak jadinya..

  19. pejuang berkata:

    emmm xtau la, nk ckp ape yg pasti dunia dah nk kiamat… dulu kate nk jadi pendakwah skrg die pulak perlu didakwah.. sape yg dakwah sape lani… memang xsangka la…. hemm moga2 die diberi hidayah… dan kembali kepangkal jalan…

  20. kem berkata:

    ak pon shock tengok die lam utube smalam slame ni pon ak dengar dr mulut org jew… but still looks like man but alittle,lembut tapi arap2 brubh la jd cam dulu lg ensem

  21. salami berkata:

    ble tngok2 balik kn rase cam tak caye tp cian tengok die nk jadi pnnyi sngt dh elok2 jd dr.

  22. salami berkata:

    tapi kalo die balik jadi cam dulu.lg ensem.aku pon peminat saujana jugak lgu diorang best2jugak


Tinggalkan Jawapan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Tukar )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Tukar )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Tukar )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 408 other followers