virus klik dua kali kat hardisk


Virus Bha.dll.vbs

Virus ini akan akan menghalang kita dari men”double” klik Drive yang telah dijangkiti virus ini.kite hanye boleh bukak hardisk tu dgn klik kanan then explore.Aku tau..korg ramai yg penah kene benda ni kan? Utk melenyapkan virus ini korg leh donlot Flash Disinfector untuk membuang virus “Bha.dll.vbs” ini.Korg just perlu “double” klik software tu pastu biar je die settle kan.yeah!!

Download klik sini – > Flash Disinfector


3 Komen on “virus klik dua kali kat hardisk”

  1. aLee yg comei berkata:

    saya ingin menyerahkan komen di sini.
    terima kasih atas info ini.
    ia amat membantu saya.
    sekian terima kasih lagi.

  2. peminat vista berkata:

    x leh gne la bro utk vista nye…
    sy dh try bnyk x dh…
    huhuhuhu

  3. s.h.a.m berkata:

    wah..xsangke vista pon ada peminat..nk minat gak r vista..cmne nk minat vista ek? kene bg bunga x?hahahha


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s