Upin & Ipin episod 7 dgn 8


Salam pada semua..kat sini aku pun nk share animasi made in Malaysia. Animasi ni die ada time pose je..so ape kate korg muatkan penurunan korg (download). Best dowh..

Untuk pengetahuan Upin & Ipin musim ni stat dgn Episod 7 sbb Episod 1-6 thun lepas punye..yg skang ni setahn kemudian..xtauu la kan lepas ni smpai bape thn plak die nk buat kan..smpai die dh bercucu kot..muahahaha..

Pape pon korg donlot la eh..best2..bak kata ipin..’betul..betul..betul..’

Download la korg kat link ni
Download Upin dan Ipin Episod 8 (Anak Bulan)

Download Upin dan Ipin Episod 7 (Tadika)



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s