FIFA 09



Peminat2 game bola sume, alert dengan berita ni.. EA Sport telah mengesahkan bahawa game FIFA 09 telah dipasarkan di Eropah pada 3 Oktober dan akan dipasarkan di USA pada 14 Oktober.. Jadi, peminat2 game FIFA di Malaysia boleh menjangkakan FIFA akan sampai di Malaysia antara hujung bulan ini atau awal bulan depan..(aku rs aku dh tgk dh smlm kat digital mall..dh kuar kot)

Mengikut review daripada fifa.com, game FIFA 09 memberikan lebih realistik semasa bermain game.. Contohnya, fizikal player memainkan peranan yang penting semasa bermain game ini.. Player yang tinggi semestinya akan mempunyai kebarangkalian memenangi perebutan bola tinggi dan player yang berat akan mempunyai kelebihan dari segi showdown player one-on-one..

Selain itu, function “Custom Team Tactics” memberikan pemain game peluang untuk menguruskan team dengan lebih efisien.. Realistik game ini juga dipertingkatkan lagi dengan kehadiran referee dan linesmen.. Dan seperti kebiasaannya, grafik penonton dan stadium juga ditingkatkan lagi..

So, kepada peminat FIFA, jangan lupa mendapatkan game ini apabila berada di pasaran nanti.. Cuma yang aku sedih ialah komputer yang sezaman dengan aku mmg x dpt support game ini yang semakin tinggi kualitinya dari segi grafik, sound mahupun gameplay dan function.. Tunggu je la aku beli PS bila dh keje nanti.. Kepada peminat PES lak, x nak mencuba ke game ni?? Tak ruginyer..



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s