Mesti korg nk tau sape usha blog korg kan?


Whos.Among.Us apakah ini?

Merupakan sebuah “live counter” untuk kita tengok berapa orang user tgh layari blog atau website kte.Yg best nye adalah free n korg tak perlu susah payah register utk servis ni, just perlu copy and paste code yang diberikan ke dlm blog atau website korg dan secara cepat nye..ikot korg nye tenet ar..hehe korang leh tau brape org user tgh tgk blog atau website korg.Terdapat juga add-on utk pengguna Mozilla dimana korang leh install plug in Whos.Among.us ini dan korang view user online tanpa perlu membuka website tersebut.

Whos.Among.Us ini juga memberitahu kita user datang dari negara mana n dimanakah tmpt mereka sdg layari di blog atau website kte. Ia juga memberikan kita graph utk membuat perbandingan dengan hari-hari sebelumnya.

Ape2 pon.Renung2kan dan selamat beramal..=)

Untuk menjengah sila klik di sini..-> Whos.Among.Us

Aku pon xpkai sb aku mls..hehe..



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s