David Beckham Kantoi


Sedang aku usha blog2 org aku tertarik dgn yg ni..usha kat bwh ni..

“halamak..!!”

“meh ar dekat sket..xnmpk ar”

“amboi..mata keranjang tol.mentang2 la tgk bola keranjang”

“eh..mane ada tgk kat situ..org tgk kat laen”

“ahh..mampos ko ar”


4 Komen on “David Beckham Kantoi”

  1. Izad Amza berkata:

    huk aloh..ni pon sempat gak?

  2. incik meneje berkata:

    alah, david beckham pon laki gak, david arumugam laki gak. nicol ann david je bukan laki. dengan erti kate len, sume laki same…hehe…eh, sebenarnye die nak pjg umo la. die tak besukan tp die tgk ‘itu’….hahaha

  3. paten berkata:

    ahahahahhaa…aku suke..aku sukee

  4. jija berkata:

    kalau suda namanya lelaki…biar kan saja mereka dengan tabiat mereka…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s