trima kaseyy~


Fastest Growing WordPress.com Blogs

fastest-growing-wordpress22

“Di minta penulis blog Mr Schlotzsky beri sepatah dua kata.Silakan..”

“Alhamdulillah di atas kejayaan ini.Sy nk ucapkan terima kasih kepada mereka yang menyokong sy selama ini.Walaupun hanya berada di tempat kedua sy nak jugak berterima kasih kpd para pembaca.Pada sahabat sy dan para peminat setia blog sy. Sy ucapkan terima kasih sekali lagi.
Dan tidak lupa pada ibu ayah di rumah sy ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin.

Apa yg sy nk sampaikan disini adalah utk pengetahuan para pembaca, semua entry di blog ini adalah semata2 hanya utk suka-suka dan seronok2 di samping melakukan kerja harian, bukanlah utk mengeluarkan fatwa-fatwa yg berunsurkan negatif dan juga tidak baek di kalangan masyarakat amnya.Juga tiada kena ngena dgn isu sensitiviti dari segi tatasusila, masyarakat sekeliling, global mahupun agama.  Mana yg baek dtg dari Tuhan dan mana yang tidak baek dtg dari sy.
Sekian terima kasih.”

Cet! br je sekali naek rank da wat ucapan.Ntah2 xde da lps ni..ahha


7 Komen on “trima kaseyy~”

  1. gantang berkata:

    halamak,siap wt ucapan ag 2,huhuhuhu…
    cayalah beb…

  2. aniM berkata:

    huhu…congratz..
    trus posting tuk kekalkn ranking anda…🙂

  3. jija berkata:

    aku suda men’tag’ kamu…sepertinya kamu tidak berminat.tapi sudilah menjawab ya soalan tag aku itu…ahaks

  4. rookie berkata:

    huhu xda bt party ker…blnja mapley ker

  5. Izad Amza berkata:

    aku tak berminat dengan no 2 tu..tapi no 5..hahaha.

    cop! aku xde satu pun org melayu punya. ada setting ke nak nengok blog org melayu mana yang up?sume omputih jer..hahaha

  6. azeem berkata:

    cantek!!

    weh buat target…

    mantain ranking pun ok..

    blogging leh buat duit weh!!

    aku sokong ko!😀

  7. aLee berkata:

    Pergghh…xbley blah


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s