Project Pop – Bukan Superstar


Entry kali ni aku nk share satu video klip lagu Bukan Superstar yg dinyanyikan oleh Project Pop.Main idea nye adalah berkisarkan die bkn seorang superstar.Tapi cara die nk menggambarkan bahwa mereka bukan seglamour atau sefamous artis2 seperti Ungu, Peterpan, Mulan Jameela, Letto, Nidji dan Glen yg buat geli hati aku.Iras2 muke artis tu pon ada.

Ini video klip paling lawak yg pernah aku jumpa.Siries smart die nye susunan lagu mengikut artis2 yg dorg tiru.Termasuk lagu2 kepunyaan artis tersebut.Macam medley pon ada.Aku sarankan korg tgk video ni.Gerenti korg gelak punye.Kecuali yg xd perasaan r..haha.

ape2 pon korg layannn~ zaassss!

Chorus lagu ni :

Ku bukan superstar..
Kaya dan terkenal..
Ku bukan saudagar yang punya banyak kapal..
Ku bukan bangsawan, ku bukan penyair (ntah itu kot die sebut)
Ku hanyalah orang yang ingin di cintai

Advertisements

14 Komen on “Project Pop – Bukan Superstar”

  1. zeke says:

    wah!!trs masuk blog..laju je ko ek??
    xde kredit utk aku ke??haha

  2. s.h.a.m says:

    nk kredit jom lepak tgk bola sekali..ada bran?

  3. waniey ;) says:

    lagu nih mmg besh la
    lawak gler
    da lame da dgr lgu nih
    ade 1 lg lgu dorg
    tp x besh cmnih la

  4. mellelehleleh says:

    ko perli ak ek??
    xde perasaan tu..
    smpai ati.. 😦
    penyair tu..priai..pria..tp ade i..

  5. unguisme says:

    salam~
    blog walking..
    hehe ;P

  6. s.h.a.m says:

    salam~
    thanks for visiting..
    tiime kaseh daun keladi..
    rajen2 usha la lagi..
    hehe~

  7. pelangi says:

    wei .. bila nak belanja aku nih ??

  8. shamamia says:

    project pop mmg kelakar.. cuba aja lihat vc from prev album πŸ˜‰

    sorry, menyampuk.. bloghopping hehe

  9. shamamia says:

    project pop mmg kelakar.. cuba aja lihat vc from prev album πŸ˜‰

    sorry, menyampuk.. bloghopping hehe

    oh btw, part Glenn Fredly tu mmg real abiss πŸ˜‰

  10. mimi says:

    ku bukan priyai la bukan penyair..

  11. s.h.a.m says:

    yup.itu sebab saya ada katakan di dlm braket itu “(ntah itu kot die sebut)”..saya tidak berapa pasti.

  12. hanim delaila says:

    a. sham…musykil arr..
    saya & jue2 ada hati perut juga perasaan..
    tp,ktorang tak gelak pun tgk video ni.. huhu…sory;P
    p/s:tp,interesting arr grup ni…

  13. anabyla qiraatul says:

    besh pe lgu nieh…………hehe


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s