Senyum Seorang diri


Kali ini bukan post yang berilmiah juga menduga akal, tetapi hanya seketika untuk mendedikasikan kepada diri sendiri (padahal takut graf stats wordpress ni turun sebab tade pengunjung..hee)

Sampainya minat aku untuk mengepost blog aku yang tak seberapa ini.Cuma kena sesuaikan mengikut tema wordpress yang baru aku guna pakai.Kena banyakkan tulisan disebabkan warna yang suci bersih ini tanpa sebarang kekotoran.Jadi jika bosan dan inginkan gambar jangan lupa komen kepada saya.ye betul!

Ok sambung.

Seronok bukan ketika sedang tidak berbuat apa-apa, tiba-tiba kenangan-kenangan manis kau dan aku tak kan terluput, duri ranjau dalam bercinta lumrah dunia datang menyinggah ke kotak minda. Selari dengan bait-bait lagu yang berkumandang.Lagu-lagu yang membawa erti ketika muda rumaja.Senyum seorang diri seakan-akan salah seorang ahli rumah sakit yang popular di tanjung rambutan.Bak kata roomate aku..BEST MAN WIN! ada kena mengena?

eh..ada pesanan yahoo messenger!

eisha_be: BUZZ!!!
eisha_be: wak
eisha_be: free tak
s.h.a.m: free je
eisha_be: editkan gamba konvo sy
eisha_be: hahhaha
eisha_be: bleh?
s.h.a.m : bleh2
eisha_be: nanti nak cucu
eisha_be: cuci
s.h.a.m : cmne awk nk bg
eisha_be: lawa sikit
eisha_be: ntah
s.h.a.m : try2 kt sini
s.h.a.m : ley sy tgk gmba konvo awk
s.h.a.m : hee
eisha_be: wak
eisha_be: sy tukar no tel tau
eisha_be: ambik ni
eisha_be: 0194567***
s.h.a.m : fulamak..no cantek~
eisha_be: hahaa
eisha_be: tgk org la

Nak je aku sambung dengan ayat-ayat geli-geli macam dulu tapi itu dulu.Sekarang dah bukan.

Hah..ini salah satu kenangan lama yang aku ley senyum kan ni.Budak perempuan yang aku pernah ‘kawan’ dulu.Pandai..bab-bab nak edit-edit datang suruh aku.Tapi tak apa..kenangan itu penting.Apa yang penting?

Sekarang aku tak lagi dapat senyum kerana mozilla aku buat hal.Ditambah pulak cable speaker aku yang macam gampang sejak akhir-akhir ini.Patut aku senyum lagi?


7 Komen on “Senyum Seorang diri”

  1. bro..wa da tukar umah la..dah tukar url..

  2. -sHuHaDa'- berkata:

    erm..macam kenal je dat eisha;)

  3. gantang berkata:

    kenangan manis yg pernah kita lalui akan sentiasa mekar di dalam ingatan sekiranya ketika itu kita benar2 ikhlas mencintai sesorang…huhuhu…pe ag sham,try sudah…hee…

  4. s.h.a.m berkata:

    shuhada : ek? awk kenal ke eisha tu?
    gantang : ko mmg dewa cinta aku beb..tak akan luput ingatanmu pada ku..cewah! haha

  5. -sHuHaDa'- berkata:

    bkn aisyah yg penah tumpang bilik sy mase 1st year dlu??hehehe

  6. info ternak berkata:

    mantap sob… disini banyak ilmu yang saya dapat, terimakasih atas sharing nya…

  7. s.h.a.m berkata:

    time kasih info ternak..mmg da jd impian sy utk berkongsi ilmu..thanks


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s