Orang Opis Yang Bodoh


Aku rasa banyak je yang buat macam ini bila ada kat laman sosial. Tak boleh nak lepaskan face to face diorang lepaskan dekat facebook.Yang bodoh nye dorang ni dorang tak tau bos/orang yang dorang kutuk ni dah ada dalam friend list.Tak pun dorang yang tak cerdik ini bila-bila masa saja boleh dikantoikan sebab….

Sekarang dah ramai la orang pakai facebook la bodoh!

facebook


One Comment on “Orang Opis Yang Bodoh”

  1. Siti berkata:

    Kalau sakit hati dengan bos, baca je kat dia pantun ni (dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

    Pagi-pagi, sudah mencemuh,
    Si pemandu terus terdiam mengeluh,
    Bos ini jenis yang kecoh,
    Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

    “Ada pelanggan hendak jumpa”,
    Itulah kata si setiausaha,
    Bos enggan, mengantuk katanya,
    Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

    Bos memanggil mesyuarat mengejut,
    Ada pekerja berjalan bak siput,
    Bos pun menengking sampailah semput,
    Para pekerja terkentut-kentut.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s