Pengumuman! Siapa Nak Hadiah?


Ting ting tong tong~

Pengumuman! Di sini ada pengumuman kepada para pelayar blog.Kepada sesiapa yang boleh menyelesaikan masalah ini akan dihadiahkan hadiah misteri dengan menuntut hadiah anda pada saya.

Untuk Cubaan Yang Pertama:

Sila creat satu folder yang bernama ‘CON’ di mana-mana di komputer anda. Jika folder itu boleh di namakan ‘CON’ sila tuntut hadiah dari saya

Untuk Cubaan Yang Kedua:

Kepada pengguna Windows, sila ikuti arahan di bawah:
1) Buka satu fail notepad
2)Taip ‘Bush hid the facts’ (tak termasuk quotes ‘ dan ‘)
3) Tutup dan Save nya kemudian buka semula fail itu.

Jika perkataan ‘Bush hid the facts’ itu keluar sila infom kepada saya

Untuk Cubaan Yang Ketiga:

1) Buka Microsoft Word dan taip =ran (200,99)
2) Tekan Enter

Anda akan lihat suatu magic terjadi di Word anda.

Selamat Mencuba~


9 Komen on “Pengumuman! Siapa Nak Hadiah?”

  1. gantang berkata:

    cubaan ke-2 leh je kuar perkataan 2 sham,pe ag,hadiah mari,hahaha…
    cubaan ke-3 lak,x jd papepn sham…

  2. aizad.kamil berkata:

    entah sham , yang ke-2 okeh jek .. pc ko buat hal ni sham …

  3. eisha berkata:

    wak..tak jd apa pun,heeheh

  4. Kina berkata:

    yang no 2 and 3 ok je sham…aplg…aku menanti hadiah dari mu…
    cepat!!!

  5. Kina berkata:

    korg jgn copy paste word yg sham bg,p ko taip satu2..korg gak akan alami magicnya…untuk lebih info sila pergi ke url nie……
    http://ask-leo.com/why_cant_i_create_a_folder_named_con_and_other_crazy_facts.html

    Selamat Mencuba!!!
    Cuba jangan xCuba😉

  6. s.h.a.m berkata:

    huiyo kina..kemaen ek..siap promot lg..maceh~ hee
    ntah dak-dak ni..boley je buat..hee..
    ckp nk adiah ape? kasi alamat nk pos..hee

  7. Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?

    I’m trying to find out if its a problem on my end or if it’s the blog.

    Any suggestions would be greatly appreciated.

  8. Hi your web page url: https://mrschlotzsky.wordpress.com/2009/12/04/pengumuman-siapa-nak-hadiah/ appears to
    be redirecting to a completely different web page when
    I click the home-page button. You may want to have this looked at.


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s