Bulan Mengawan


Jam 1139pm henset aku berdering.

Y:  Hello..Sham, ko gi tak kenduri kawen nabil?
S: Aku tak dapat pegi la..skang aku kat JB..ada kenduri jugak”
Y: Kenduri apa malam-malam ni?
S: Hehe (siries aku gelak mcm ini) kenduri tghari tadi..malam ni aku jalan-jalan la..
Y: Sampai hati datang JB tak gitau aku..tuuuut…

Talian diputuskan.Aik? aku dipersalahkan?

Seorang seorang dah tukar status. Dari ‘married’ yang mengada-ngada diletakkan di relation status facebook bertukar ke realiti. Banyak betul jemputan kenduri kahwin bulan ini.Berderet-deret seperti budak sekolah sedang beratur ketika perhimpunan. Bulan mengawan agaknya

Aku takut aku tak dapat hadir ke majlis anda semua jadi aku hadiahkan anda satu klip video ini.



2 Komen on “Bulan Mengawan”

  1. mira berkata:

    hello… saya punya entry dah nak masuk 376 dah..
    mana nak datang 345 lagi cik abang oi..

    saja je dan2 nak bagi hadiah padahal entry 345 dah lepas. :p


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s